Event & Kurser

Certifierad social media manager

Flexibelt certifieringsprogram
Ledande och välkända kursledare
Strategi, analys och optimering

För dig som vill bli en sociala medier-expert i framkant

Välkommen till ett mycket uppskattat certifieringsprogram som gör dig till sociala medier-expert i framkant. Upplägget är enkelt, gå tre hyllade kurser inom sociala medier och genomför en fördjupande certifieringsuppgift. Därefter är du certifierad – ett kvitto för både dig och din arbetsgivare på att du har uppdaterade kunskaper om sociala medier ur ett affärs- och kommunikationsperspektiv.

Kursprogrammet består av tre endagskurser och en fördjupande certifieringsuppgift. Perfekt för dig som vill uppdatera och utveckla dina kunskaper inom sociala medier – och som vill att dina digitala satsningar ska ge önskad effekt.

Lämna intresseanmälan

Pris: 23 850 kr

Prisinformation: Certifieringen har ett mycket förmånligt paketpris som totalt ger dig 3 000 kronor i rabatt (kan ej kombineras med andra rabatter).

Skicka oss din intresseanmälan och vi återkommer med datum och prisförslag per mail. Vid fortsatt intresse hjälper vi dig att boka din plats.

Priserna är ex. moms.

Frågor? Maila oss på webbdagarna@idg.se.

Certifieringen är ditt bevis på att du kan

  • Skapa en aktuell och uppdaterad strategi och organisationsstruktur för sociala medier
  • Annonsera smart, riktat och kostnadseffektivt
  • Koppla din närvaro i sociala medier till affärs- och kommunikationsmål
  • Principerna för att skapa engagemang och bygga varumärke i sociala medier
  • Mäta, analysera och optimera all din aktivitet

Så här enkelt blir du certifierad

Delta på tre hyllade endagskurser

Gå in på respektive kurssida för att se kursdatum – eller lämna en intresseanmälan så får du en överblick av alla kursdatum per mail.

Klara certifieringsuppgiften

I uppgiften arbetar du med din egen organisations sociala medier-närvaro, vilket gör det mycket värdefullt för både dig och din arbetsgivare. Läs mer om uppgiften i FAQ längre ner.

Grattis, du är nu certifierad social media manager

Certifieringen är ditt kvitto på att du besitter moderna yrkeskunskaper om sociala medier.

 

Din certifiering godkänns av

 

  • Webbdagarna Academy är bäst. Så enkelt är det. Proffsiga, kunniga, inspirerande, strukturerade. Jag vill gå alla era kurser!
    – Åsa Holmqvist Ekman, Digital & Marketing project coordinator, DS Smith

Vanliga frågor

Uppgiften består av ett kunskapstest och ett case. Uppgiften skickas till dig digitalt efter att du gått den tredje kursen i programmet i form av ett Google-dokument. I caset jobbar du med ett antal frågeställningar och utmaningar kring sociala medier, kopplat till just din organisation, som du ska lösa med hjälp av de kunskaper du fått från de tre kurstillfällena. Det är ett perfekt tillfälle att omsätta kunskaperna i praktiken vilket skapar stort värde för både dig och din arbetsgivare. Caset är framtaget av Webbdagarnas redaktion tillsammans med kursledarna Sara Öhman och Nicklas Krus.

Certifieringsuppgiften tar cirka 1-3 arbetsdagar att genomföra – denna tidsuppskattning kan variera beroende på ambitionsnivå och tidigare erfarenhet. Deadline är ett helt år men vi rekommenderar dig att slutföra uppgiften så snart du kan efter kursprogrammet. Du mailar in uppgiften till webbdagarna@idg.se. Vi återkopplar därefter inom två veckor. När du blir godkänd får du ett digitalt certifieringsdiplom. Blir du inte godkänd skickar vi dig tydlig feedback kring vad du behöver ändra för att bli det.

Ja – om du inte vill eller har möjlighet att använda din nuvarande organisations sociala medier-arbete i caset tilldelas du ett fiktivt case, som är precis lika lärorikt.

Du väljer ordningen helt själv. Det finns ingen deadline utan du väljer själv när du ska gå kurserna samt slutföra uppgiften.

Lämna en intresseanmälan här på sidan eller maila webbdagarna@idg.se så återkommer vi med prisförslag för resterande kurser.

Ja – certifieringen och den tillhörande uppgiften är helt valfri. Alla kurser kan läsas fristående från varandra.

Vi svarar gärna på dina frågor! Du når oss på webbdagarna@idg.

Intresseanmälan och pris »