Event & Kurser

Google Analytics 4 – certifieringskurs

Delta på distans eller i Stockholm
Hundratals nöjda deltagare hittills
Hyllad och erfaren kursledare

För dig som vill fördjupa dina kunskaper om Google Analytics 4

Välkommen till en omfattande och mycket lärorik fördjupningskurs i Google Analytics 4. Som deltagare får du avancerade kunskaper om de viktigaste delarna i Google Analytics 4 som hjälper dig att i detalj analysera varifrån dina besökare kommer och hur de beter sig på din sajt. Kursen bygger på Googles egen inlärningsprocess och varvar teori med interaktiva gruppövningar. 

Kursen är perfekt för dig som redan har erfarenhet av Google Analytics men vill få fördjupad spetskunskap om Google Analytics alla delar. Den är även anpassad för dig som vill bli helt förberedd för att klara Googles egen certifiering i Analytics.

Lämna intresseanmälan

Pris: 7 950 kr (Distans) | 8 950 kr (Stockholm)
Nya kursdatum presenteras inom kort. Lämna intresseanmälan för att hålla dig uppdaterad.

Distanskursen äger rum i Zoom

Kursen i Stockholm äger rum på Usine Conference, Södermalmsallén 36-38 i Stockholm

Omfattning: Heldag, 09.00-16.00

Gruppstorlek: Max 20 deltagare

Frågor? Maila webbdagarna@idg.se eller ring 08-453 60 00

Håll dig uppdaterad om nya kurstillfällen

Det här får du som deltagare

  • En heltäckande överblick av hur du får ut maximalt av ditt analytics-konto
  • Kunskap om hur du spårar vilka trafikkällor som konverterar bäst på din sajt
  • Detaljkunskaper om attribution models, goal flow, multichannel funnels, GTM, ecommerce, filter med mera
  • Allt du behöver veta för att klara Googles officiella certifiering – GAIQ

Kursprogrammet

Programmet publiceras inom kort.

  • Mycket professionellt genomförd kurs. Jag hade inte klarat certifieringen utan kursen. Supernöjd!
    – Helena Granath, webbredaktör på Innovatum

Vanliga frågor om distanskursen

Kursinnehållet är detsamma, med en kursledare som leder och guidar dig under dagen, och du lär dig precis lika mycket på båda versionerna av kursen. Enda skillnaden är att distanskursens struktur är anpassad för en digital kursupplevelse. Det innebär att exempelvis dagens övningar har ett format som är optimerat för distansarbete.

Du kan ställa frågor till kursledaren före, under och även efter kurstillfället. Du har även möjlighet att interagera med andra deltagare under kursen.

Det enda som krävs är att du har tillgång till en dator, mobil eller surfplatta med god internetuppkoppling samt hörlurar. Det är även önskvärt att du kan sitta ostört. Du behöver inte något särskilt program installerat utan du ansluter enkelt till videoplattformen Zoom – där kursen hålls – via en länk som vi skickar till dig per mail i anslutning till kursstart.

Om du mot förmodan inte är nöjd med distanskursen erbjuder vi dig möjligheten att delta på ett framtida tillfälle av den fysiska versionen av kursen – utan extra kostnad.

Fler vanliga frågor

För att få maximal nytta av kursen behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta i Google Analytics. Det är även en fördel, men inget krav, om du dessutom har gått vår introduktionskurs innan. Maila oss på webbdagarna@idg.se om du har fler frågor som berör förkunskaper.

Testet gör du vid ett valfritt tillfälle som passar dig efter avslutad kurs.

Testet görs på engelska. Om du inte lyckas få 80 procent rätt på testet – vilket krävs för att bli godkänd – kan du ta testet igen efter sju dagar. Det kostar inte extra och ingen ser att du inte har klarat av testet första gången.

Ja! Du får tillgång till kursledarens cirka 100 slides i PDF-format efter kurstillfället.

Du kan avboka din plats kostnadsfritt fram till och med 21 dagar före kursstart. Därefter går det att överlåta platsen till en kollega utan kostnad, eller boka om platsen till ett kommande kurstillfälle. Vänligen notera » överlåtelse eller ombokning gäller endast fram till och med 7 dagar före kursstart. Eventuell avbokning, ombokning eller överlåtelse meddelas skriftligen till webbdagarna@idg.se.

Vi svarar gärna på dina frågor! Du når oss genom att maila webbdagarna@idg.se.

Några av de hundratals företag vi utbildat tidigare

Lämna intresseanmälan