Event & Kurser

Är du nyfiken på våra partnerpaket?

Skicka din förfrågan till Andre Kisch – Försäljningschef, IDG

Partnersamarbete med Webbdagarna

•  På Webbdagarna får du personlig kontakt med beslutsfattare i din bransch. Vi erbjuder en mängd sponsorpaket med möjligheter att hålla föreläsningar (som även sänds på vår digitala plattform), frukostseminarier och workshops samt att vara en del av det myllrande utställningsområdet (finns även i digital form). Den digitala versionen erbjuder dessutom möjlighet till  chattar, videosamtal med mera.

•  Du syns innan, under och efter eventet, som partner är du med oss hela vägen fram till eventet. Vi hjälper dig att kommunicera och nå ut till deltagarna under och efter eventet. Använd Webbdagarna som en del av er långsiktiga och strategiska kampanj.

•  Efter två helt digitala år är Webbdagarna just nu både fysisk och digital. I Stockholm den 3-4 maj 2022 ses vi antingen live i Annexet, intill Avicii Arena, eller digitalt på plattformen Hopin. I oktober 2022 är eventet helt digitalt. Vår plattform Hopin kan generera leads av högsta kvalitet, bygga varaktiga relationer och öka er varumärkeskännedom.

•  Webbdagarna arrangeras av IDG, världens ledande databasdrivna techmedia, event- och marknadsföringsföretag, som finns i 97 länder globalt. I år är sjuttonde gången som eventet hålls – ert varumärke är i trygga händer tillsammans med oss!

Guldpartner

Partner