Event & Kurser
Webbdagarna Academy börjar skicka utbildningsbevis genom blockchain

Webbdagarna Academy börjar skicka utbildningsbevis genom blockchain

Webbdagarna Academy har sedan många år utbildat deltagare från Sveriges ledande varumärken. Många tusen deltagare från alltifrån startups, globala storföretag, offentliga organisationer – och allt däremellan – har deltagit på kurser och kursprogram om exempelvis SEO, webbstrategi, skriva för digitala plattformar och digital marknadsföring.

Vi har tidigare skrivit om hur pandemin gjorde att vi ställde om alla våra kurser till att bli helt digitala, och att dessa kurser har fått väldigt fina betyg från deltagarna. Även fast vi nu även erbjuder fysiska kurstillfällen igen för alla våra kurser, är det fortfarande ett otroligt stort intresse att delta på distanskurserna. Med anledning av det fortsätter vi att även framöver utveckla vårt digitala utbud, exempelvis genom lanseringen av vår nya digitala utbildningstjänst Skillpass.

Ytterligare ett led i vår digitaliseringsresa är att erbjuda våra deltagare en ny typ av uppgraderade utbildningsbevis efter avslutade kursprogram – vars äkthet är verifierade och säkrade genom blockchain, med hjälp av den svenska tjänsten TRUE. Dessa moderna och snygga utbildningsbevis kan deltagarna därefter dela med sina nätverk och kollegor på exempelvis LinkedIn och i andra kanaler.

Har du frågor om Webbdagarna Academys utbildningstjänster, eller våra utbildningsbevis? Hör av dig på webbdagarna@idg.se!Skribent: John Sundström, grundare av Webbdagarna Academy och IDG Academy

 

Missa inga nyheter från Webbdagarna-bloggen!

Genom att signa upp dig på nyhetsbrevet godkänner du IDG:s användarvillkor.