Event & Kurser

Certifierad digital marketing manager

Flexibelt certifieringsprogram
Ledande och kunniga kursledare
Strategier, arbetssätt och kanaler

Bli bevisad expert inom digital marknadsföring!

Välkommen till ett flexibelt kursprogram som ger dig eftertraktade kunskaper inom digital marknadsföring. Du får dels en bred överblick av de strategier och arbetssätt som definierar framgångsrik digital marknadsföring just nu – och dessutom djupgående kunskap om hur du hands-on arbetar med viktiga kanaler, plattformar och verktyg.

Upplägget är enkelt: Gå alla fem kurser som ingår i programmet och genomför vår lärorika certifieringsuppgift. Därefter är du certifierad – ett prestigefyllt kvitto på att du kan driva, konvertera och analysera trafik från digitala kampanjer.

Lämna intresseanmälan

Pris: 34 750 kr (Distans) | 39 750 kr (Stockholm)

Prisinformation: Priset varierar beroende på om du deltar på distanskurserna eller på våra fysiska kurstillfällen – samt om du har deltagit på någon av våra kurser tidigare.

Lämna intresseanmälan så får du en översikt av aktuella kurstillfällen och ett personligt anpassat prisförslag per mail. Vid fortsatt intresse hjälper vi dig därefter att boka din plats.

Priserna är ex. moms.

Frågor? Maila oss på webbdagarna@idg.se eller ring Katarina Strömberg på 08-453 60 72.

Certifieringen är ditt bevis på att du kan

  • Skapa en datadriven och growth-fokuserad marknadsstrategi
  • De arbetssätt och principer som ligger bakom framgångsrik digital marknadsföring
  • Skapa och optimera kampanjer i Google Ads och Facebook Ads
  • Analysera trafiken på din sajt och i detalj mäta utfallet av digitala kampanjer
  • Skapa och implementera en modern SEO-strategi – och få den att driva relevant trafik
  • Skapa en kundfokuserad helhet av dina marknadsaktiviteter inom exempelvis sociala medier, e-postmarknadsföring, SEO, SEM, display och influencersamarbeten

Så här enkelt blir du certifierad

Steg 1: Delta på dessa fem endagskurser


Gå in på respektive kurssida för att se kursdatum – eller lämna en intresseanmälan så får du en överblick av alla kursdatum per mail.

Steg 2: Klara vår lärorika certifieringsuppgift

Uppgiften består av kunskapstest och ett case, i vilket du jobbar med att optimera din nuvarande arbetsgivares marknadsföringsarbete. Läs mer om uppgiften i vår FAQ längre ner.

Steg 3: Grattis! Du är nu certifierad digital marketing manager

Certifieringen är ett kvitto på att du besitter moderna kunskaper om digital marknadsföring.

  • Webbdagarna Academy är bäst. Så enkelt är det. Proffsiga, kunniga, inspirerande, strukturerade. Jag vill gå alla era kurser!
    – Åsa Holmqvist Ekman, Digital & Marketing project coordinator, DS Smith

Experterna som utbildar dig

 

Vanliga frågor

Uppgiften består av både kunskapstest och case. Uppgiften skickas till dig digitalt efter att du gått den femte kursen i programmet. I caset jobbar du med ett antal utmaningar och frågeställningar kring digital marknadsföring, kopplat till just din organisation, som du ska lösa med hjälp av de kunskaper du fått från kurserna. Det är ett perfekt tillfälle att omsätta kunskaperna i praktiken vilket skapar stort värde för både dig och din arbetsgivare. Om du inte vill eller har möjlighet att använda din nuvarande organisations marknadsföringsarbete i caset tilldelas du ett fiktivt case, som är precis lika lärorikt. Caset är framtaget av Webbdagarnas redaktion tillsammans med kursledarna i programmet.

Certifieringsuppgiften tar cirka 1-3 arbetsdagar att genomföra – denna tidsuppskattning kan variera beroende på ambitionsnivå och tidigare erfarenhet. Deadline är ett helt år men vi rekommenderar dig att slutföra uppgiften så snart du kan efter kursprogrammet. Du mailar in uppgiften till webbdagarna@idg.se. Vi återkopplar därefter inom två veckor. När du blir godkänd får du ett digitalt certifieringsdiplom. Blir du inte godkänd skickar vi dig tydlig feedback kring vad du behöver ändra för att bli det.

Certifieringen är ett kvitto på att du har gått aktuella kurser inom digital marknadsföring med erfarna experter som utbildare – samt att du har visat att du kan omsätta kunskaperna i praktiken. Ett bevis på dina kunskaper som en del i din karriärutveckling samtidigt som det skapar värde för din nuvarande arbetsgivare, dels genom att ha investerat i din kompetensutveckling och dels då du i certifieringsuppgiften arbetar hands-on med din organisations utmaningar och möjligheter inom digital marknadsföring.

Du väljer ordningen helt själv. Det finns ingen deadline utan du väljer själv när du ska gå kurserna samt slutföra uppgiften.

Lämna en intresseanmälan här på sidan eller maila webbdagarna@idg.se så återkommer vi med prisförslag för resterande kurser.

Ja – certifieringen och den tillhörande uppgiften är helt valfri. Alla kurser kan läsas fristående från varandra.

Vi svarar gärna på dina frågor! Du når oss på webbdagarna@idg.se.

Några av de företag vi redan utbildat

Intresseanmälan och pris »