Event & Kurser
Nu lanseras Skillpass – två tjänster för kompetensutveckling

Nu lanseras Skillpass – två tjänster för kompetensutveckling

Kompetensutveckling är idag en central fråga för både individer och organisationer. Webbdagarna academy erbjuder idag två tjänster för dig som vill kvalitetssäkra din kunskap och kompetens inom digital marknadsföring och kommunikation. Vi ställde ett par snabba frågor till Webbdagarna Academys affärsområdeschef Martina Berg om Skillpass

Hej Martina! Kan du berätta mer om era två tjänster – Skillpass och Skillpass Share?

Skillpass är en tjänst som är utvecklad för att möta behoven av livslångt lärande på dagens marknad. Behoven finns både hos individer och hos organisationer. Inom just digital marknadsföring och kommunikation förändras kompetensbehoven fort när tjänster och plattformar uppdateras och spelplaner ändras. Därför är det ännu viktigare att hålla sig uppdaterad! Skillpass är en personlig tjänst där du kan plocka ihop ditt eget kurspaket och få den fjärde kursen gratis. Skillpass Share är istället riktat mot ett team eller en hel organisation – här får ni 5 kursdagar att dela på och 25% rabatt på utbildning. 

Hur går det till?

Det är väldigt enkelt. Du bokar och betalar båda paketen via vår hemsida. Sedan har du 12 månader på dig att nyttja tjänsten. Vi finns här för att guida dig eller hjälpa till med frågor. Men målet är att det ska vara enkelt att kompetensutveckla sig!

“Skillpass – få den fjärde kursen gratis  »

“Skillpass share – köp 5 kursdagar att dela på och få 25% rabatt  »

Skribent: Webbdagarna academy. 

 

Missa inga nyheter från Webbdagarna-bloggen!

Genom att signa upp dig på nyhetsbrevet godkänner du IDG:s användarvillkor.

Skrivet av: Alexandra Appelqvist