Event & Kurser
Nu lanseras Skillpass – det flexibla och smarta utbildningsformatet

Nu lanseras Skillpass – det flexibla och smarta utbildningsformatet

John Sundström är grundare till IDGs utbildningsverksamheter Webbdagarna Academy och IDG Academy som föddes ur techmediebolaget IDGs redaktionella grund och eventverksamhet. Ett brett kursutbud blev det naturliga steget för att kunna erbjuda ännu mer kunskap inom digitala ämnen och tech. Som ett helt nytt koncept lanseras nu SaaS-tjänsten Skillpass – Skilling as a Service. Ett nytänkande sätt att enkelt prenumerera på uppdaterad kompetens. Vi har träffat John för att få veta mer.

Hej John! Nu smyglanseras Skillpass, en ny “SaaS-tjänst” från IDG och Webbdagarna Academy. Berätta, vad är detta? 

Skillpass riktar sig till dig som på ett flexibelt, tryggt och roligt sätt vill investera i din egen, eller dina medarbetares, digitala kompetens. För 2 950 kr per månad får du fri tillgång till mer än tjugo av våra distanskurser under ett års tid. Du väljer själv vilka kurser du vill gå och när. Dessutom ingår en utbildningsrådgivning med våra experter som hjälper dig att skapa en personlig utbildningsplan. Du får också ett mervärde i möjligheten att nätverka och utbyta erfarenheter med alla våra övriga Skillpassare. 

“Skillpass – digital utbildning i världsklass. Det smarta sättet att prenumerera på uppdaterad kompetens »

 

Hur fungerar Skillpass, vem vänder ni er till?

Under pandemin har vi sett ett stigande intresse av att utbilda sig inom digitala ämnen. Övergången till distanskurser där du slipper restid gjorde det enklare för många fler, över hela landet. Vi vänder oss till dig som är anställd, men även dig som är mellan jobb, eller som är nyutexaminerad och vill fördjupa dig ännu mer i vissa ämnen. Vart du än är så handlar det om att framtidssäkra din karriär genom att utveckla och certifiera dina digitala kunskaper. Vi vänder oss också till chefer som vill göra strategiska, långsiktiga investeringar i digital utbildning för sitt team. Moderna företag som ser en ständig vidareutbildning som en naturlig del av verksamheten. Skillpass erbjuder en mängd kurser på ett flexibelt sätt och till ett svårslaget pris.

Upplägget är enkelt – du använder din unika kampanjkod när du bokar in de kurser du vill gå. Webbdagarna Academy-teamet finns alltid nära till hands, oavsett om du vill diskutera din utbildningsplan, bolla detaljfrågor eller behöver praktisk hjälp med din bokning.

Ni erbjuder ett antal diplomerings- och certifieringsprogram, kan även jag som har ett Skillpass diplomera mig hos er?

Ja! Alla de kurser som ingår i våra certifierings- och diplomeringsprogram är inkluderade i Skillpass. Det går alltså utmärkt att bli exempelvis Certifierad digital marketing manager, Certifierad digital kommunikatör och Diplomerad beteendedesigner med hjälp av ditt Skillpass.

Varför är just ni lämpade att erbjuda konceptet att abonnera på utbildning tror du?

Det senaste året har vi utbildat långt över tusen mycket nöjda distansdeltagare. Tack vare det stora intresset och den fantastiska responsen har vi valt att utveckla vårt distanskursutbud på permanent basis. Vår verksamhet innefattar i dag mer än tjugo kurser och certifieringar. Det växer dessutom stadigt, vilket gör oss till en av de största aktörerna inom digital utbildning i Sverige. Detta ger oss en stabil grund när vi nu lanserar ett årsabonnemang. Våra deltagare kan lita på att vi alltid erbjuder ett aktuellt utbud av kurser under lång tid framöver. Vår kunskap om digitala trender och vilka ämnen som är mest aktuella ger oss en unik position som utbildningspartner för både företag och medarbetarna själva.

Vad säger användarna själva om Skillpass?

Så här säger Erik Arnberg, Marknads- och kommunikationschef på Conscia Sverige, som är en av våra nuvarande Skillpass-användare: “Skillpass ger mig tillgång till ett brett och träffsäkert utbud av aktuella kurser som hjälper mig att vara à jour med den digitala utvecklingen.”

Detta låter onekligen för smart för att missa. Hur och när kan jag själv komma igång?

Nu! Skillpass går utmärkt att köpa via vår sajt eller genom att kontakta .

 

John Sundström, grundare av Webbdagarna Academy och IDG Academy

“Webbdagarna Academys distansutbud – våra kursdeltagare ger sina omdömen »

 

Skribent: Alexandra Appelqvist, IDG Sverige. Du når mig på alexandra.appelqvist@idg.se.

 

Missa inga nyheter från Webbdagarna-bloggen!

Genom att signa upp dig på nyhetsbrevet godkänner du IDG:s användarvillkor.

Skrivet av: Alexandra Appelqvist