MENU

Webbdagarna Academy – fördjupande och hyllade kurser inom digitala ämnen

Webbdagarna Academy är Sveriges ledande kursarrangör inom digitala ämnen. Tillsammans med Sveriges bästa kursledare och auktoriteter från den digitala arenan arrangerar vi nyskapande, djupgående och mycket lärorika heldagskurser i Stockholm med max 15 deltagare per tillfälle. Kort sagt: det är här vi tar inspirationen från Webbdagarna och förvandlar den till konkret kunskap – som lyfter dig, ditt CV och ditt företag till helt nya nivåer.

Det är ett tryggt beslut att gå någon av våra kurser – vi har hittills haft 99,3% nöjda deltagare.

Nyhet! Vissa utvalda kurser genomförs nu även i Göteborg.

“Ni är bäst! Så enkelt är det. Proffsiga, kunniga, inspirerande, strukturerade! Jag vill gå alla era kurser” – Åsa Holmqvist Ekman, Digital & Marketing Project Coordinator, DS Smith

Några av de hundratals företag som deltagit hittills

Tips: Beställ en företagsintern kurs!

Alla våra kurser kan även genomföras specifikt för ett visst företag eller avdelning. Det är ett perfekt sätt att sprida aktuell kunskap om digitala ämnen i hela organisationen. Läs mer här.

Det praktiska

Kurserna arrangeras i mediehuset IDG:s nya lokaler på Magnus Ladulåsgatan 65 i Stockholm och har max 15 platser. Vi tar väl hand om dig under dagen – en ordentlig frukost, utsökt lunch (på den prisade restaurangen Usine) och eftermiddagsfika ingår i kursavgiften. Hittills har 100 procent av våra deltagare gett toppbetyg till maten och servicen på Webbdagarna Academy.

Nyhet! Vissa utvalda kurser arrangeras nu även i Göteborg. Mer information hittar du på respektive kurssida.

 

Tipsa oss om nya kurser!

Vi tar gärna emot tips och förslag på nya kurser att lansera ifall du saknar något i vårt kursutbud. Om ditt förslag blir verklighet får du delta helt kostnadsfritt på kursen!

Genom att lämna din mailadress här så godkänner du IDG:s användarvillkor.