Event & Kurser

Fördjupning med digital utbildning

Dag två erbjöd vi ett smörgåsbord av Webbdagarna Academys mest hyllade heldagskurser, anpassade för en större publik och det digitala formatet. Kursdagen och våra kursledare fick toppbetyg av deltagarna i utvärderingen.


Följande digitala kurser ingick på Webbdagarna 2021:


Digital kommunikation – strategi och taktik

Kursen är perfekt för dig som vill få en översikt av vad som krävs för att kommunicera på topp i digitala kanaler, samt hur du driver förändring mot att bli en mer snabbrörlig och kommunikativ organisation.

Kursledare: Karin Zingmark

Se hela kursprogrammet »

 


Growth marketing – strategier och arbetssätt

Kursen är perfekt för dig som vill påbörja din egen resa mot att bli en fullfjädrad growth marketer genom att använda mer data, kundfokus och kreativitet i din digitala marknadsföring.

Kursledare: Sara Öhman

Se hela kursprogrammet »

 


Leda och utveckla team på distans – intensivkurs

Kursen är perfekt för dig som samverkar i eller leder ett team där några eller alla jobbar på distans eller distribuerat från olika kontor, och som vill bygga en smidigare, starkare och mer effektiv digital arbetskultur.

Kursledare: Johanna Olsson och Åsa Höistad

Se hela kursprogrammet »


Masterclass i webbpsykologi och beteendedesign

Kursen är perfekt för dig som vill få en djupare förståelse för människans digitala beteende, samt praktiska modeller som hjälper dig att förbättra din konvertering – på ett nytt, beteendebaserat sätt.

Kursledare: Niklas Laninge

Se hela kursprogrammet »

 


SEO – hyllad kurs i sökmotoroptimering

Kursen är perfekt för dig som på bara en dag vill ha kunskapen, insikterna och verktygen du behöver för att utvecklas och ligga i framkant inom SEO under 2021.

Kursledare: Björn Bydén

Se hela kursprogrammet »

.
.


User research methods for conversion optimization

Kursen är perfekt för dig som tycker att CRO inte bör baseras på magkänsla – utan vill lära dig att samla in rätt data och sedan använda en beprövad strategi för att förbättra konverteringen baserat på det.

Kursledare: Karl Gilis

Se hela kursprogrammet » (engelska)