Event & Kurser
Därför vill din chef att du ska gå på Webbdagarna 2021. Katarina Strömberg, eventchef, berättar allt om årets nya koncept

Därför vill din chef att du ska gå på Webbdagarna 2021. Katarina Strömberg, eventchef, berättar allt om årets nya koncept

Hej Katarina! Webbdagarna 2021 har en tydlig röd tråd – beteenden, vid sidan av relationer. Vad kan vi förvänta oss av årets event?

Det är så mycket som har förändrats, för så många, på så kort tid. Kunder och användare beter sig på nya sätt och för att klara konkurrensen gäller det att i samma utsträckning förändra kommunikation, marknadsföring, tjänster och erbjudanden. Årets event handlar om just det, kopplat till teknik och etik, personalisering, kundupplevelser, användarvänlighet, kompetens, målgrupper på nya plattformar, strategier, ledarskap med mera. 

Ett nytt koncept lanseras i år. Dag 1 är ett “traditionellt” event med inspirerande föreläsningar och case. Dag 2 en valfri utbildning från kurser på Webbdagarna Academy och en avrundande inspirationsföreläsning. Berätta mer?

Behovet av digital kompetens är större än någonsin och det kändes helt självklart att komplettera första dagens inspiration, trender och praktisk kunskap med en dag med ett urval av våra populära Academy-kurser, där vi djupdyker inom några favoritämnen. 

Utbudet av digitala event är numera stort. På vilket sätt sticker Webbdagarna ut tycker du?

Det är flera saker, till exempel genom fantastiska talare, som bokstavligen älskar Webbdagarna (ja, en av talarna som kommer i år uttryckte sig exakt så!). Det är glädjen, energin och professionalismen i teamet som jobbar med Webbdagarna. Och det är våra engagerade besökare, som ger oss återkoppling på det vi gör, som berättar hur de vill att vi ska utvecklas och vad de vill fördjupa sig i. När vi jobbade fram årets koncept ringde vi upp en hel drös av våra mest trogna besökare genom åren och samtliga gjorde tummen upp.

Och slutligen – vad ska jag säga till min chef för att garanterat få gå i år?

Berätta att du kommer att komma tillbaka med en lång lista på råd, tips och konkreta förslag för att lyfta er marknadsföring, kommunikation och strategier till nya nivåer. Dessutom kommer du att ha koll på nya trender och plattformar, djupare digital kunskap och en energi-boost som räcker länge framför datorn på hemmakontoret.

“Läs mer om programmet som ger dig en heltäckande överblick av de viktigaste digitala trenderna  »

Skribent: Alexandra Appelqvist, IDG Sverige. Du når mig på alexandra.appelqvist@idg.se.

 

Missa inga nyheter från Webbdagarna-bloggen!

Genom att signa upp dig på nyhetsbrevet godkänner du IDG:s användarvillkor.

Skrivet av: Alexandra Appelqvist