Event & Kurser
Här är kvinnorna som inleder Webbdagarna Stockholm 2019

Här är kvinnorna som inleder Webbdagarna Stockholm 2019

Webbdagarna Stockholm 19-20 mars 2019 samlar över 70 fantastiska talare från hela världen. I år är vi extra exalterade över våra inledande keynotes – som båda är globalt hyllade talare med väldigt viktiga och intressanta saker att säga.

Angela Oguntala – inledande keynote dag 1

TED-talare och futurist på Greyspace – som jobbar med företag och organisationer för att tänka på, planera för och utforma framtiden. Angela är även en Salzburg Global Fellow och har utsetts till framtidsinnovatör av FN. År 2017 utsågs hon av Kinfolk till en ledande, kreativ entreprenör.

Angela inleder Webbdagarna Stockholm 2019 med en visionär och tankeväckande presentation om hur du och din organisation framtidssäkrar er inför de nya tekniker och beteenden som ständigt dyker upp. Du vill inte missa detta.

Varför du borde lyssna på Angela:

Boka din plats på Webbdagarna Göteborg 25-26 september här »

Anna Rosling Rönnlund – inledande keynote dag 2

TED-talare och medförfattare till boken Factfulness tillsammans med Hans Rosling och Ola Rosling – som kallats en av världens viktigaste böcker av Bill Gates. Anna medgrundade även Gapminder år 2005, vars mål är att ta upp kampen mot okunnighet genom att presentera fakta om världen på ett sätt som alla kan förstå.

På Webbdagarna kommer Anna att visa dig att världen inte ser ut som du tror – och att de beslut du tar inte är så genomtänkta och väl grundade som du hoppats. I denna globalt hyllade presentation visar hon dig dessutom hur du med rätt data, presenterade på ett enkelt sätt, kan fatta bättre beslut i både affärsliv och vardag.

Varför du borde lyssna på Anna:

Så vem avslutar Webbdagarna då, undrar du nu förstås. Första dagen, den 19 mars, avslutas av supercoola growth-profilen Nadya Khoja som ger dig sex tips på hur du kan growth-hacka ditt eget inflytande online.

Eventets allra sista talare har vi inte avslöjat ännu. Men vi kan lova redan nu att det blir någon utöver det vanliga. Håll utkik i programmet eller talarlistan!

Boka din plats på Webbdagarna Göteborg 25-26 september här »

Skribent: Katarina Strömberg, programmakare & moderator för Webbdagarna och kursledare för Att skriva för digitala plattformar. Rubriken på den här bloggposten till trots så är Katarina alltså den kvinna som allra först intar scenen på Webbdagarna Stockholm 2019 – i egenskap av moderator! Du når henne på katarina.stromberg@idg.se.

Missa inga nyheter från Webbdagarna-bloggen!

Genom att signa upp dig på nyhetsbrevet godkänner du IDG:s användarvillkor.