Event & Kurser

Certifierad performance marketing specialist

Flexibelt certifieringsprogram
Kursledare med lång erfarenhet
Lär dig mätbar marknadsföring

Specialisera dig på kostnadseffektiv och datadriven annonsering

Detta kursprogram ger dig kompetenser och insikter inom mätbar digital marknadsföring. Du lär dig allt om att maximera annonsering via Google Ads, Facebook och Instagram samt hur du mäter effekten av dina aktiviteter i Google Analytics 4. Du lär dig att annonsera kostnadseffektivt och datadrivet. Och hur du kan maximera analys av data i GA4.

Kursprogrammet består av tre endagskurser och en fördjupande certifieringsuppgift. Programmet är perfekt för dig som vill bli specialist inom performance marketing.

Lämna intresseanmälan

Pris: 23 850 kr ex moms

Prisinformation: Certifieringen har ett mycket förmånligt paketpris som totalt ger dig 3 000 kronor i rabatt (kan ej kombineras med andra rabatter).

Skicka oss din intresseanmälan och vi återkommer med datum och prisförslag per mail. Vid fortsatt intresse hjälper vi dig att boka din plats.

Priserna är ex. moms.

Frågor? Maila oss på webbdagarna@idg.se.

Certifieringen är ditt bevis på att du kan

  • Segmentera dina målgrupper och välja rätt kanal eller plattform
  • Sätta rätt mål för din annonsering och skapa säljande annonser
  • Optimera, mäta och följa upp av din annonsering för ännu bättre resultat
  • Skapa rapporter och funnels som är relevanta för just dig
  • Mäta och analysera vad varje besökare är värd

Så här enkelt blir du certifierad

✅ Delta på följande tre endagskurser

Gå in på respektive kurssida för att se kursdatum – eller lämna en intresseanmälan så får du en överblick av alla kursdatum per mail. Du kan gå kurserna i valfri ordning.

✅ Klara en fördjupande certifieringsuppgift

I uppgiften jobbar du med att optimera din egen organisations konverteringsarbete, vilket gör det värdefullt för både dig och din arbetsgivare. Läs mer om uppgiften i vår FAQ längre ner.

✅ Grattis, du är nu certifierad performance marketing specialist

Certifieringen är ett kvitto på att du besitter kompetens inom mätbar digital marknadsföring.

 

Experterna som utbildar dig

 

  • Webbdagarna Academy är bäst. Så enkelt är det. Proffsiga, kunniga, inspirerande, strukturerade. Jag vill gå alla era kurser!
    – Åsa Holmqvist Ekman, Digital & Marketing project coordinator, DS Smith

Vanliga frågor

Uppgiften består av både kunskapstest och case. Uppgiften skickas till dig digitalt efter att du gått den fjärde kursen i programmet. I caset jobbar du med ett antal utmaningar och frågeställningar kring konvertering, kopplat till just din organisation, som du ska lösa med hjälp av de kunskaper du fått från kurserna. Det är ett perfekt tillfälle att omsätta kunskaperna i praktiken vilket skapar stort värde för både dig och din arbetsgivare. Om du inte vill eller har möjlighet att använda din nuvarande organisations konverteringsarbete i caset tilldelas du ett fiktivt case, som är precis lika lärorikt. Caset är framtaget av Webbdagarnas redaktion tillsammans med kursledarna i programmet.

Certifieringsuppgiften tar cirka 1 arbetsdagar att genomföra – denna tidsuppskattning kan variera beroende på ambitionsnivå och tidigare erfarenhet. Deadline är ett helt år men vi rekommenderar dig att slutföra uppgiften så snart du kan efter kursprogrammet. Du mailar in uppgiften till webbdagarna@idg.se. Vi återkopplar därefter inom två veckor. När du blir godkänd får du ett digitalt certifieringsdiplom. Blir du inte godkänd skickar vi dig tydlig feedback kring vad du behöver ändra för att bli det.

Du väljer ordningen helt själv. Det finns ingen deadline utan du väljer själv när du ska gå kurserna samt slutföra uppgiften.

Lämna en intresseanmälan här på sidan eller maila webbdagarna@idg.se så återkommer vi med prisförslag för resterande kurser.

Ja – certifieringen och den tillhörande uppgiften är helt valfri. Alla kurser kan läsas fristående från varandra.

Vi svarar gärna på dina frågor! Du når oss på webbdagarna@idg.se.

Pris och intresseanmälan »