Event & Kurser
”Webbdagarna handlar om att göra nya saker tillsammans och att göra saker på nya sätt”, Katarina Strömberg, eventchef och moderator

”Webbdagarna handlar om att göra nya saker tillsammans och att göra saker på nya sätt”, Katarina Strömberg, eventchef och moderator

“Webbdagarna i maj handlar om att göra nya saker tillsammans och att göra saker på nya sätt. Du kommer att få både förväntade keynote-talare och oväntade överraskningar. Vi vill att du ska lämna eventet med vassare kompetens och ny kunskap du inte visste att du behövde. Med ny lokal, ny teknik och massa nya insikter, tankar och kunskaper längtar vi efter att ses igen”, säger Katarina Strömberg, eventchef för Webbdagarna, när vi frågar henne om vårens event som äntligen är tillbaka i det fysiska formatet.

Att framtiden ljusnar och att vi är fler som längtar efter att ses märktes tydligt på trycket när vi släppte biljetterna till Webbdagarna den 3-4 maj 2022. De allra flesta valde möjligheten att delta fysiskt på Annexet vid Avicii Arena och att boka en av de 500 platser som finns. I samtalet med Katarina Strömberg hittade vi fem bra anledningar till att du – och dina kollegor – inte får missa vårens event.

Fem anledningar till att du ska gå på Webbdagarna:

1. Trendspaningen. Vad definierar 2022 och hur ska du tänka för att lyckas?

2. Case. Nyckeln till succé och fällorna du ska undvika – konkreta case där du kan ta lärdom av det som någon annan redan gjort.

3. Överraskningen. Det oväntade som ger dig helt nya kunskaper du ännu inte visste att du behövde. 

4. Inspirationsboosten. Fyll huvudet med massa nya idéer som du kan starta upp – redan samma dag!

5. Framtiden. Det vi vet är att framtiden kommer att se helt annorlunda ut. Lär från experterna hur och ta chansen att skapa en långsiktig strategi.

 

“Läs mer om Webbdagarna den 3-4 maj  »

Skribent: Webbdagarnas redaktion, IDG Sverige. Du når oss på webbdagarna@idg.se.

 

Missa inga nyheter från Webbdagarna-bloggen!

Genom att signa upp dig på nyhetsbrevet godkänner du IDG:s användarvillkor.