Event & Kurser

Välkommen till Webbdagarnas blogg! Därför borde DU läsa den

Äntligen! I dag har vi nöjet att presentera Webbdagarnas nya blogg – som kommer att bjuda på utbildande och inspirerande innehåll om digitala affärer, digitala trender och kommunikation. Som läsare får du dessutom en personlig och spännande inblick i hur vi arbetar med Webbdagarna och Webbdagarna Academy och en fördjupad förståelse för varför så många av Sveriges företag väljer att besöka våra event och kurser varje år.

I skrivande stund har vi sex helt färska bloggposter publicerade, men räkna med mängder av fler spännande bloggposter under 2019. Se till att signa upp dig på nyhetsbrevet nedan så att du inte missar något.

Digitala trender, analyser och guider – och hemliga erbjudanden

Bloggen är skräddarsydd för dig som jobbar med digitala kanaler, oavsett om det är i privat eller offentlig sektor. Här är några exempel på innehåll du kan se fram emot:

Allt innehåll skrivs av IDG Sveriges techjournalister, teamet bakom Webbdagarna och gästbloggande digitala experter från Sverige och världen. Vill du själv vara med och bidra med innehåll till bloggen, eller har du feedback till oss? Maila mig bums på john@idg.se.

Skribent: John Sundström, Head of Audience & Conversion på IDG Sverige och grundare av Webbdagarna Academy. Du når mig på john@idg.se.

Missa inga nyheter från Webbdagarna-bloggen!

Genom att signa upp dig på nyhetsbrevet godkänner du IDG:s användarvillkor.