MENU

Missa inte årets happenings!

Det här händer i år

Alla upplevelser på Webbdagarna är lika viktiga som programmet på scen, därför satsar vi på att du även ska få extra givande och spännande pauser. Passa på att nätverka, ha kul och hitta möjligheter till nya partners. Vi vågar lova att det finns något för alla.

  • I Sveriges mest innovativa och spännande utställningsområde kan du testa de hetaste produkterna och tjänsterna, avnjuta god lunch och dryck samt passa på att knyta nya viktiga affärskontakter.
  • Föreviga Webbdagarna Stockholm 2018 med en klassisk fotobrsremsa! Eller varför inte utmana din kollega eller rivalen hos konkurrenten i en omgång pingis?
  • I Webbdagarnas café har du möjlighet att träffa talare och tävla om en plats på någon utav våra populära kurser.
  • Besök Fun & Lounge uppe på balkongen! Här kan du både koppla av och vinna roliga priser under pauserna.
  • Söker du någon som delar dina tankar eller utmanar dina idéer? I år lanserar vi “Webbdagarna ämnesbord” där du i Bar 5 under lunchen kan hitta likasinnade eller oliktänkande och diskutera utvalda ämnen över en bit mat.

Efterfest!

Webbdagarnas officiella efterfest tillsammans med itch & Acando! På kvällen den 20 mars bjuder Webbdagarna – i samarbete med Acando & itch – på en påkostad efterfest med extra allt. Eller vad sägs om en fest med DJ, lounge, spännande mat, öl, vin, alkoholfri dryck, milsvid utsikt över Stockholm och Riddarfjärden från de stora terrasserna… och mycket mer.

Efterfesten är helt kostnadsfri för Webbdagarnas deltagare och äger rum på Acandos kontor på Vasagatan 16, mittemot Stockholms Centralstation, bara ett stenkast från Waterfront, med start klockan 18.00. För att alla ska ha samma möjlighet att delta är det först till kvarn som gäller på plats. Kalaset håller på till kl 22.00 så kom förbi och förläng kvällen med oss!

 

Se även årets program!

Ute på golvet kan du träffa dessa intressanta partners i år!