Event & Kurser

Soleil

Soleil är en av Sveriges vassaste leverantörer av SiteVision-lösningar och vi har medverkat i flera av de mest uppmärksammade SiteVision-projekten. Vi brinner för modern webb- och intranätsutveckling. Vår vision är trivsel och trygghet i det digitala. Det innebär att du som kund både ska trivas och känna trygghet med oss som leverantör och med det vi levererar.

Vi på Soleil hjälper dig till den bästa lösningen oavsett om du behöver ett intranät eller en extern webbplats. Den lösningen kan vara helt skräddarsydd med specifika integrationer och unik design. Den kan även vara ett av våra kostnadseffektiva, väl beprövade, färdiga paket som redan från start är responsivt och uppfyller alla krav på tillgänglighet. SiteVision har även stöd för att enkelt bygga smarta e-handelslösningar, något vi ser fram emot att hjälpa våra kunder med. Med Sveriges mest uppskattade publiceringsverktyg, SiteVision blir din nya webb en dröm att arbeta med.

Bland våra kunder finns: Scania, Centerpartiet, IVL Svenska Miljöinstitutet, Pensionsmyndigheten, Diskrimineringsombudsmannen, Kemikalieinspektionen, Kalmar kommun, Örebro kommun, Botkyrka kommun, Upplands Väsby kommun och Lidingö kommun.