Event & Kurser

Creuna

Creuna är digital partner med specialister på affär, teknik och design. Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser som stärker och utvecklar människor, företag och vårt samhälle. På våra kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland arbetar över 350 medarbetare och Creuna utgör därmed en av Nordens ledande digitala byråer inom customer experience.

I Sverige har vi två kontor, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Här avlöser projekt, kunder och möten varandra och våra uppdrag sträcker sig från digitala strategier som förändrar våra uppdragsgivares organisationer och arbetssätt, till teknisk vägledning, analys, utveckling, design och innehållsarbete för stora webbplattformar. Addera digitala koncept och strategiskt arbete med sociala medier så har du täckt in en stor del av allt det vi sysslar med dagligen.

I en värld där utvecklingen aldrig stannar ser vi till att våra kunder inte heller gör det. Vi jobbar lika mycket med vår egen utveckling som med våra kunders. Att våra medarbetare styr över sin egen resa när det kommer till arbetsuppgifter, intressen och personliga egenskaper gör underverk för slutresultatet. Människor som mår bra gör ett bättre jobb, helt enkelt.

Bland våra svenska kunder finns Stockholms stad, Akademibokhandeln, Roxtec, SVT, Riksdagen, Libresse, Liseberg, Volvo Trucks, Kapp Ahl och AMF Fastigheter, Assa Abloy och Svenska Fotbollsförbundet.

Läs mer här