Event & Kurser
Foto: Webbdagarna

Så följer du livesändningen från Webbdagarna Stockholm 19–20 mars

Uppdatering: Inom kort kan du köpa tillgång till allt videomaterial från stora scen och kunskapsspåren på Webbdagarna Stockholm 2019.

Lämna din mailadress om du vill bli kontaktad när alla filmade presentationer finns tillgängliga

Den 19–20 mars är det återigen dags för Webbdagarna Stockholm, Sveriges ledande event om digitala affärer. Men du behöver inte vara på plats i Stockholm för att kunna ta del av alla 60 föreläsningar som hålls under Webbdagarna. Vi sänder nämligen live från stora scenen under båda dagarna och låter dig dessutom ta del av samtliga talare från kunskapsspåren i efterhand, precis när du känner för det. Hela schemat med alla föreläsningar hittar du här: webbdagarna.se/stockholm

Köp livesändningen 19 mars här

Köp livesändningen 20 mars här

Du följer livesändningen med hjälp av tjänsten Voyd direkt i din dator eller telefon. Tack vare hd-kvalitet och multikameraproduktion känns det nästan som att vara på plats i Waterfront Arena. För 1 950 kronor (plus moms) får du tillgång till en dags livesändning. Om du redan har köpt en deltagarbiljett har du givetvis tillgång till vår livesändning såväl som samtliga inspelade föreläsningar i efterhand.

Alla som köper tillgång till livesändningen får dessutom rabatt på kommande utbildningar på populära Webbdagarna Academy.

Webbdagarna är Sveriges ledande event om digitala affärer och ett måste för dig som arbetar inom digital marknadsföring, e-handel, webbutveckling eller sociala medier.

 

Skribent: Mats Stålbröst, webbredaktör på IDG.se som rapporterar live från Webbdagarna den 19–20 mars. Du når honom på mats.stalbrost@idg.se.

Mats Stålbröst

 

Missa inga nyheter från Webbdagarna-bloggen!

Genom att signa upp dig på nyhetsbrevet godkänner du IDG:s användarvillkor.