Event & Kurser

Har du en vinnarskalle?

Att ligga ett eller flera steg före konkurrenterna är något alla företag drömmer om, det är därför vi bygger upp hållbara strategier som ger resultat. Det är dock viktigt att inte glömma bort att ha roligt och att stanna upp. Därför har Awave valt att bjuda på mjukglass och bjuda in till tävling i sin monter på Webbdagarna.

Ta en glass

Glass

Det bjuds på låglaktos mjukglass av en professionell glassgubbe – välj strössel och stanna för en pratstund med en av våra experter. Awave representeras detta år av allt från konto-strateger och utvecklare till design och SEO/SEM-experter, alla lika hungriga efter bra snack som besökarna är på mjukglass!

Tävla och vinn

I år har alla besökare chans att vinna pengar till valfritt 90-konto i sitt eget namn – med Awaves pengar! Spelet som har utvecklats exklusivt för Webbdagarna kommer ge poäng som sedan läggs upp på en rankinglista. I slutet av andra dagen så får besökarna på 1:a–3:e plats sin vinst donerad till vald välgörenhet. Det går att tävla obegränsat med gånger. Första dagens resultat hänger med till andra dagen på Webbdagarna.

1:a plats – 15 000 kr
2:a plats – 10 000 kr
3:e plats – 5 000 kr

Boka din plats på Webbdagarna Göteborg 25-26 september här »

Skribent: Debbie Strandberg, projektledare och marknadsförare på Awave.

Missa inga nyheter från Webbdagarna-bloggen!

Genom att signa upp dig på nyhetsbrevet godkänner du IDG:s användarvillkor.