Event & Kurser

Välkommen till Webbdagarna!

Om Webbdagarna

Webbdagarna har sedan starten 2005 etablerat sig som Sveriges ledande event och mötesplats för alla som arbetar med digitala kanaler. Genom att föra samman den digitala affärsvärldens främsta talare, entreprenörer och leverantörer med deltagare från det svenska näringslivet skapar vi vid varje tillfälle en unik plattform för kunskap, inspiration och nya digitala affärsmöjligheter. Vår ambition är att varje event ska göra skillnad – för svenskt näringsliv och för varje enskild deltagare – och på så vis hjälpa Sverige att ligga i framkant inom den digitala affärsutvecklingen. Webbdagarna arrangeras i Stockholm och Göteborg, med ett helt nytt program och nya talare i respektive stad.

Hösten 2014 lanserade vi Webbdagarna Academy – en mycket uppskattad satsning på fördjupande kurser. I dag är Webbdagarna Academy en av Sveriges ledande kursarrangörer inom webb och digital transformation, med cirka 500 kursdeltagare per år. Drygt 99% av dessa har varit nöjda eller mycket nöjda med sitt kursdeltagande.

 

Webbdagarna vänder sig till dig som är

  • Marknadsförare/informatör: Här får du alla verktygen för att exponera din verksamhet ännu bättre via olika digitala kanaler och tjänster.
  • Kommunikatör: För dig som jobbar med kommunikation i digitala kanaler är Webbdagarna den givna platsen för att få inspiration, tips och råd.
  • E-handlare: För dig som vill sälja på nätet finns både leverantörer, tjänster och experter på plats.
  • Affärsutvecklare: Jobbar du med att föra in ditt bolag i den digitala eran? Få inspiration, verktyg och nya visioner.
  • Företagsledning: Alla bolag måste finnas på nätet. På Webbdagarna får du som leder verksamheten inspiration till att göra bättre digitala affärer.
  • Entreprenör: Söker du partners, nya kunder och leverantörer? Då är Webbdagarna rätt ställe att börja på.

Not Swedish?

Learn more here