Event & Kurser

Nimble

Nimble Digital är en datadriven digital byrå med innovation, transparens och relationer i fokus. Vi är en hybrid mellan en traditionell digital byrå och management konsulter, menat att vi jobbar som en digital byrå mot våra kunders faktiska affärsmål.

Vi gör detta med en boutique approach och tror därför på långsiktiga och holistiska partnerskap där vi ser potential att växa tillsammans. Detta betyder att vi varje dag lägger ned mycket kärlek och arbetar tajt tillsammans med våra kunder. Med spetskompetens driver vi igenom strategi med med kundens sälj och affärsmål som kompass.

I en föränderlig omvärld är det avgörande är att kontinuerligt optimera sina strategier för digital tillväxt och data. Detta för att undvika att fastna på den ökända platån, fortsätta skala och förbli relevanta. Vi hjälper dig att identifiera och ta vara på nya möjligheter för att säkerställa att du och ditt team ligger i framkant, flera steg före dina konkurrenter. Vårt mål är att ändra sättet på hur du ser på, tar dig an och tänker kring digital tillväxt och data.

www.nimble.inc