Event & Kurser

Frågor & svar om digitala Webbdagarna

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om Webbdagarna 2021. Kontakta oss gärna på webbdagarna@idg.se vid ytterligare frågor.

Hur följer jag programmet?

Svar: Du följer hela Webbdagarna digitalt via vår plattform Hopin. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du sitter vid en dator med uppdaterad version av Chrome eller Firefox. För att nätverka på bästa sätt finns det även möjlighet att ansluta med webbkamera, så ha den redo. Det går även att titta via mobilen men en större skärm ger en större upplevelse.

Hur får jag access till Hopin?

Svar: Alla som köpt biljett till eventet kommer att få ett mejl skickat till sig från Hopin. Klicka på länken i mejlet, fyll i dina uppgifter och du är inne!

Hur väljer jag vilken kurs jag vill gå dag två?

Svar: De digitala kurserna du kan välja mellan finner du här. En vecka innan eventet får du som är anmäld välja vilken du vill gå, samt all praktisk information kring kurserna.

Vad gäller för avbokning eller ombokning av min biljett?

Svar: Sista dag för kostnadsfri avanmälan är den 7 april 2021. Därefter debiteras fullt pris. Får du förhinder efter detta datum är det dock möjligt att omboka din biljett till en kollega utan kostnad. Avbokning och ombokning sker via mejl till webbdagarna@idg.se.

Om jag vill tala på Webbdagarna, vem kontaktar jag?

Svar: Du är välkommen med tips om talare och programpunkter till programansvarige Katarina Strömberg.

Kan man ta del av talarnas presentationer efter eventet?

Svar: Yes! Du som är anmäld deltagare får chans att se (nästan) alla inspelade programpunkter efter eventet.