Event & Kurser

Knack rekrytering

Knack Rekrytering och Stockholms Skrivbyrå
Välkommen till oss för att prata digital kompetens inom marknad, kommunikation och media! Vi som arbetar på Knack Rekrytering kommer själva från roller inom branschen. Med pricksäkra och effektiva rekryteringar har vi under våra två år på marknaden uppskattats för vår personliga stil, snabbhet och djupa förståelse för rollerna vi rekryterar till. Vi matchar roller med fantastiska kandidater, rekryterar hela inhouseteam och förmedlar konsulter. Vi förstår vad som krävs och hur vi snabbt ska hitta rätt!

Stockholms Skrivbyrå har ett stort gäng skribenter, copywriters och digitala strateger. Vi har koll på content och inbound marketing, sökmotoroptimering, copywriting på olika språk, redaktionella planer och tonlägesmanualer. Vi producerar text, håller kurser i skrivande och digital kommunikation och förser våra uppdragsgivare med duktiga konsulter!

Kom förbi vår monter på Webbdagarna i Stockholm och få en rykande färsk lista med de hetaste jobbtitlarna, eller varför inte konkreta tips på hur du blir proffs på SEO!