Event & Kurser

Iteam

Iteam digitaliserar företag och organisationer genom strategi, kod och kultur. Vi skapades ur en vilja att skapa värde, ha kul och göra något bra.

För att ditt företag ska lyckas i framtiden behöver ni ta hand om förändringskraften och anpassa er affär. Det är först när hela din organisation tänker, andas och lever digitalt som ni digitaliseras. På riktigt. Vi har upptäckt nya sätt att lösa de utmaningar som företag ställs inför. Vi accepterar att både problemen och lösningarna är komplexa och använder därför en experimentell och kontinuerlig innovationsprocess. Konkret sätter vi ihop ett innovationsteam som tillsammans med dig experimenterar med både affär, strategi, teknik och människor. Resultatet är ofta appar, APIer och AI-lösningar. Vi upprättar ett innovationsforum där teamet delar insikter, gör övningar och samskapar tillsammans med organisationen och omvärlden.

Iteam grundades redan 1995. Vi är ett personalägt bolag, har trippel-A-rating enligt Kreditor (AAA), samt kommit med på Veckans Affärers Superföretagarlista 2016 och 2017. Hos oss samarbetar du med 34 målmedvetna och drivna medarbetare som jobbar utifrån Stockholm, Göteborg och Paris.

https://iteam.se/