Event & Kurser

Core Change

Förutsättningarna för att skapa framgång ändras i en rasande fart. Nya affärsmodeller, tjänster och lösningar lanseras dagligen, vilket gör att endast de mest förändringsbenägna hänger med. Vi på CoreChange älskar förändring och driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar. Vi har samlat likasinnade i en familjär miljö där innebörden av vilja, förtroende, enkelhet och kul är vårt nav.

Förutom att framgångsrikt driva våra kunders förändringsarbete är vi grymma på affärssystem och e-handel. Vi förbättrar kundupplevelsen, förstår de bakomliggande processerna, utnyttjar tekniken och vet vilka nya produkter och tjänster som passar in. Då skapas nya möjligheter, ökad lönsamheten och långsiktigt hållbara lösningar i en ständigt föränderlig digital värld.

CoreChange är ett ungt företag med verksamhet i Stockholm och Göteborg med målet att följa våra internationella kunder ut i världen. Inom CoreChange Group hittar du våra systerbolag som var för sig bygger sina riktade erbjudanden för att möta den lokala kundens behov. I stort som smått drivs vi av vår devis – change is good.

Vill du läsa mer om Core Change kan du göra det här.