Event & Kurser

Historien om Webbdagarna

Webbdagarna har sedan starten 2005 etablerat sig som Sveriges ledande event och mötesplats för alla som arbetar med digitala kanaler. Genom att föra samman den digitala affärsvärldens främsta talare, entreprenörer och leverantörer med deltagare från det svenska näringslivet skapar vi vid varje tillfälle en unik plattform för kunskap, inspiration och nya digitala affärsmöjligheter. Vår ambition är att varje event ska göra skillnad – för svenskt näringsliv och för varje enskild deltagare – och på så vis hjälpa Sverige att ligga i framkant inom den digitala affärsutvecklingen.

Webbdagarna Academy

2015 startades Webbdagarna Academy som ett naturligt steg för ambitionen att hjälpa våra deltagare att bli Sveriges vassaste inom digitala ämnen

Webbdagarna Academy har på rekordfart blivit en ledande skola för svenska företag och organisationer inom digitala ämnen. Tillsammans med Sveriges bästa kursledare och auktoriteter från den digitala arenan arrangerar vi nyskapande, djupgående och mycket lärorika heldagskurser med max 15 deltagare per tillfälle. Kort sagt: det är här vi tar inspirationen från Webbdagarna och förvandlar den till konkret kunskap – som lyfter dig, ditt CV och ditt företag till helt nya nivåer.

Har du frågor om webbdagarna? Tveka inte att kontakta oss

Maila oss

Webbdagarna vänder sig till dig som jobbar digitalt!

Marknadsförare/informatör: Här får du alla verktygen för att exponera din verksamhet ännu bättre via olika digitala kanaler och tjänster.

  • Kommunikatör: För dig som jobbar med kommunikation i digitala kanaler är Webbdagarna den givna platsen för att få inspiration, tips och råd.
  • E-handlare: För dig som vill sälja på nätet finns både leverantörer, tjänster och experter på plats.
  • Affärsutvecklare: Jobbar du med att föra in ditt bolag i den digitala eran? Få inspiration, verktyg och nya visioner.
  • Företagsledning: Alla bolag måste finnas på nätet. På Webbdagarna får du som leder verksamheten inspiration till att göra bättre digitala affärer.
  • Entreprenör: Söker du partners, nya kunder och leverantörer? Då är Webbdagarna rätt ställe att börja på.

Tveka aldrig att höra av dig till oss på Webbdagarna

Maila oss