Event & Kurser

Skillpass – digital utbildning i världsklass

Hyllade kurser och certifieringar
Internationellt erkända kursledare
Delta tryggt och enkelt på distans

Få fri tillgång till våra distanskurser i ett år

Skillpass är en ny tjänst som ger dig fri tillgång till vårt omfattande utbud av distanskurser. Det är din chans att öppna upp en hel värld av modern yrkeskunskap inom digitala affärer, marknadsföring och kommunikation. Alltid med ledande experter som kursledare.

Oavsett om du bara vill fördjupa dig i vissa ämnen, eller utbilda dig brett inom allt som har med digitala kanaler att göra och dessutom certifiera dina kunskaper, är Skillpass allt du behöver.

Skillpass är en modern och träffsäker investering för arbetsgivare som vill utveckla organisationens digitala kompetens – och en unik chans att framtidssäkra din egen karriär.

Skillpass ger dig

✅  Fri tillgång till distanskurser och certifieringar under ett år

✅  Personlig utbildningsrådgivning med individuella kursförslag

✅  En träffsäker investering i digital kompetens för både dig och din arbetsgivare

✅  Ett modernt community och en chans att utöka ditt nätverk med andra Skillpassare

Köp här

Skillpass
Årsabonnemang
Pris: 2 950 kr per månad (årsabonnemang)
Det totala priset för ett årsabonnemang är 35 400 kr.

Skillpass ger dig tillgång till fler än 20 distanskurser under ett år. (Utan Skillpass är ordinarie pris från 6 950 kr per kurs.)

Grupprabatt: Köp fler än ett Skillpass och få en förmånlig grupprabatt. Kontakta oss för mer information.

Kontakt: Maila webbdagarna@idg.se eller ring Katarina Strömberg på 08-453 60 72.

Alla priser är exklusive moms.

Inte redo att köpa ännu? Lämna intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad om Skillpass nyheter

Över tusen nöjda distansdeltagare

Våra digitala kurser har hittills haft över tusen nöjda deltagare. Distanskurserna får minst lika höga betyg som våra fysiska kurser – med genomsnittsbetyget 4,6 på en skala 1-5 enligt deltagarnas utvärderingar. Fler än 9 av 10 skulle rekommendera våra distanskurser till en kollega/vän, vilket gör oss mycket stolta.

Så här fungerar Skillpass – i fyra steg

1. Köp ditt Skillpass och få fri tillgång till våra endagskurser på distans under ett år

2. Kontakta oss för utbildningsrådgivning och personliga kursförslag (frivilligt)

3. Boka dina kurser löpande under året

4. Delta på kurserna och starta utvecklingen av din digitala kompetens!

 

  • Skillpass ger mig tillgång till ett brett och träffsäkert utbud av aktuella kurser som hjälper mig att vara à jour med den digitala utvecklingen
    – Erik Arnberg, Marknads- och kommunikationschef, Conscia Sverige

Vanliga frågor

Alla endagskurser på distans, inklusive de som ingår i våra certifierings- och diplomeringsprogram.

För att hjälpa dig att få ut maximal effekt av din investering, erbjuder vi möjligheten att efter avslutat köp boka ett digitalt möte med någon av våra utbildningsexperter. Tillsammans med dig tar vi fram en personligt anpassad utbildningsplan utifrån dina behov, önskemål och tid. Vi kan exempelvis föreslå vilka kombinationer av kurser som kan passa extra bra för just dig.

Skillpass är personligt och kan därför inte delas med din kollega. Undantag görs dock ifall du skulle byta jobb under giltighetstiden – i sådana fall kan ditt Skillpass överlåtas till en kollega på den organisation som betalade för ditt Skillpass. Observera även att vi erbjuder en förmånlig grupprabatt ifall ni är flera från samma organisation som är intresserade.

Giltighetstiden är ett år från första kurstillfället. Det innebär att du får delta på valfritt antal distanskurser fram till 365 dagar efter ditt första kurstillfälle som du bokat genom Skillpass.

Det varierar beroende på kurs men i genomsnitt kommer varje distanskurs att genomföras 3-4 gånger per år. Nya kursdatum presenteras på respektive kurssida. Vårt kursutbud utökas löpande med nya, aktuella kurser. Under 2021 är vår ambition att lansera 5-10 helt nya kurser inom digital marknadsföring, sociala medier, konvertering, digital produktutveckling och liknande ämnesområden.

Du har alltid möjlighet att avboka eller omboka din plats fram till dagen innan kursstart.

Vi har just nu en begränsning på 20 deltagare på våra distanskurser. Är det något kurstillfälle du är särskilt intresserad av att delta på rekommenderar vi dig att göra din anmälan med god framförhållning. Vi har även reservlistor till samtliga kurstillfällen. Blir det en plats ledig med kort varsel kommer vi att kontakta dig.

Du kan ångra ditt köp upp till 14 dagar efter köptillfället. Därefter debiteras fullt pris.

Vi svarar gärna på dina frågor! Du når oss på webbdagarna@idg.se eller genom att ringa/sms:a John Sundström på 070-7257188.

 

Kontakt: John Sundström

John är affärsområdeschef för Webbdagarna Academy och IDG Academy. Kontakta honom gärna på john@idg.se eller 070-7257188 om du vill ha mer information om Skillpass, vårt kursutbud eller om du bara är nyfiken på trender och framtidsbehov kring utbildning överlag.

 

Några av de tusentals företag vi redan utbildat

Se pris och köp »