Event & Kurser

Skillpass – digital utbildning i världsklass

Hyllade kurser och certifieringar
Internationellt erkända kursledare
Delta tryggt och enkelt på distans

Få fri tillgång till våra distanskurser i ett år

Skillpass är en helt ny tjänst som ger dig fri tillgång till vårt omfattande utbud av distanskurser under ett helt år. Det är din chans att öppna upp en hel värld av modern yrkeskunskap inom digitala affärer, marknadsföring och kommunikation – alltid med ledande experter som kursledare.

Oavsett om du bara vill fördjupa dig i vissa specifika ämnen, eller utbilda dig inom allt som har med digitala kanaler att göra och dessutom certifiera dina kunskaper, är Skillpass allt du behöver.

Skillpass är perfekt för dig som vill ha tillgång till vårt uppskattade utbud av distanskurser och certifieringar under ett helt år – till ett fast och otroligt förmånligt pris.

Så här fungerar det

✅ Köp Skillpass och få tillgång till din personliga kampanjkod

✅ Anmäl dig till valfritt antal distanskurser under ett helt år med hjälp av kampanjkoden

✅ Delta på kurserna och starta utvecklingen av din digitala kompetens!

Lämna intresseanmälan

Pris: 1 990 kr per månad (årsabonnemang)
Säljs i begränsat antal. Det totala priset för ett årsabonnemang är 23 880 kr.

Intresseanmälan är ej bindande. Efter inskickad intresseanmälan får du mer information om tjänsten per mail samt hjälp att gå vidare med ditt köp vid fortsatt intresse.

Grupprabatt: Köp minst tre Skillpass till ditt team och betala endast 1 592:- per styck per månad (20 procents rabatt).

Frågor? Maila oss på webbdagarna@idg.se eller ring John Sundström på 070-7257188.

Priset är exklusive 25 procents moms.

Över tusen nöjda distansdeltagare

Våra digitala kurser har hittills haft över tusen nöjda deltagare. Distanskurserna får minst lika höga betyg som våra fysiska kurser – med genomsnittsbetyget 4,6 på en skala 1-5 enligt deltagarnas utvärderingar. Fler än 9 av 10 skulle rekommendera våra distanskurser till en kollega/vän, vilket gör oss mycket stolta.

Skillpass ger dig

✅  Fri tillgång till våra distanskurser under ett år

Avser alla våra endagskurser på distans. Se vårt kursutbud. Nya kurser presenteras löpande.

✅  Utbildningsrådgivning och personliga kursförslag

Efter ditt köp får du möjlighet att boka tid med någon av våra utbildningsexperter, som tillsammans med dig tar fram en personligt anpassad utbildningsplan utifrån dina behov.

✅  Ett community av likasinnade

Ta chansen att dela erfarenheter och tips kring våra kursämnen och kursutbud med andra digitala experter som också använder Skillpass.

 

Möt Webbdagarna Academys utbildare

 

  • Webbdagarna Academy är bäst. Så enkelt är det. Proffsiga, kunniga, inspirerande, strukturerade. Jag vill gå alla era kurser!
    – Åsa Holmqvist Ekman, Digital & Marketing project coordinator, DS Smith

Vanliga frågor

Alla endagskurser. Även de endagskurser som ingår i våra certifierings- och diplomeringsprogram. De enda som inte ingår är dessa längre onlinekurser som sträcker sig över flera veckor: Sociala medier – onlinekurs med personlig coaching, Diplomerad B2B-marknadsförare – onlinekurs, Kundresan och CX – onlinekurs med personlig coaching, Leda och utveckla team på distans – onlinekurs.

För att hjälpa dig att få ut maximal effekt av din investering, erbjuder vi dig möjligheten att efter avslutat köp boka ett digitalt möte med någon av våra utbildningsexperter – som tillsammans med dig tar fram en personligt anpassad utbildningsplan utifrån dina behov, önskemål och tillgänglig tid. Vi kan då exempelvis föreslå vilka kombinationer av kurser samt kursprogram som kan passa extra bra för just dig under det år som ditt Skillpass är giltigt.

Ja! Alla de endagskurser som ingår i Certifierad social media manager, Certifierad digital marketing manager, Certifierad conversion manager, Certifierad digital kommunikatör och Diplomerad beteendedesigner är inkluderade i Skillpass. Vänligen se ovanstående fråga för de kurser som inte ingår.

Skillpass är personligt och kan därför inte delas med din kollega. Undantag görs dock ifall du skulle byta jobb under giltighetstiden – i sådana fall kan ditt Skillpass överlåtas till en kollega på den organisation som betalade för ditt Skillpass. Observera även att vi erbjuder en förmånlig grupprabatt ifall ni är flera från samma organisation som är intresserade.

Giltighetstiden är ett år från första kurstillfället. Det innebär att du får delta på valfritt antal distanskurser fram till 365 dagar efter ditt första kurstillfälle som du bokat genom Skillpass.

Det varierar beroende på kurs men i genomsnitt kommer varje distanskurs att genomföras 3-4 gånger per år. Nya kursdatum presenteras löpande på respektive kurssida. Vi lanserar nya kurser och kursprogram löpande. Det innebär att vårt kursutbud ständigt utökas med nya, aktuella kurser och kursprogram. Under 2021 är vår ambition att lansera 5-10 helt nya kurser inom digital marknadsföring, sociala medier, konvertering, digital produktutveckling och liknande ämnesområden.

Just nu gäller Skillpass endast deltagande på våra distanskurser. När omständigheterna kring covid-19 har förbättrats, kommer vi dock att lansera möjligheten att lägga till även fysiska kurser på ditt Skillpass-konto.

Du kan endast delta en gång per kurs under det år som ditt Skillpass är aktivt. Väljer du att förnya ditt abonnemang kan du dock delta på alla kurser en gång till, om du önskar, under den nya giltighetstiden.

Förutsatt att du avbokar din plats senast kvällen innan förbrukas inte din plats. Det ger oss nämligen möjlighet att erbjuda din plats till någon på vår reservlista. Om du är anmäld men sedan inte deltar, utan att ha meddelat oss om att du har fått förhinder, anses din plats på just den specifika kursen förbrukad.

Vi har en begränsning på 20 deltagare på våra distanskurser. Är det något kurstillfälle du är särskilt intresserad av att delta på rekommenderar vi dig därför att anmäla dig med god framförhållning. Vi har även reservlistor till samtliga kurstillfällen, så ifall det blir en plats ledig med kort varsel kan vi kontakta dig och erbjuda dig platsen vid önskemål om det.

Du kan ångra ditt köp upp till 14 dagar efter köptillfället. Därefter debiteras fullt pris.

Vi svarar gärna på dina frågor! Du når oss enklast på webbdagarna@idg.se eller genom att ringa/sms:a John Sundström på 070-7257188.

 

Kontakt: John Sundström

John är affärsområdeschef för Webbdagarna Academy och IDG Academy. Kontakta honom gärna på john@idg.se eller 070-7257188 om du vill ha mer information om Skillpass, vårt kursutbud eller om du bara är nyfiken på trender och framtidsbehov kring utbildning överlag.

 

Några av de tusentals företag vi redan utbildat

Pris och intresseanmälan »