Event & Kurser

Webbinarium: Nå dina mål med beteendedesign

Få insikt i vikten av beteendedesign

Vill du veta hur webbpsykologi, beteendeförändring och teknologi kan hjälpa dig att nå dina mål? Då får du inte missa vårt exklusiva webbinarium med experten Niklas Laninge, psykolog och VD för Nordic Behaviour Group.

Målet med beteendedesign är att skapa budskap, kommunikation och tjänster som får människor att göra som du vill. Niklas kommer berätta hur han använder sig av ChatGPT kopplat till beteendeinsikter och beteendeförändrande insatser.

Därefter får du en inblick i utbildningen ”Beteendedesign och webbpyskologi med certifiering”, samt hur tidigare deltagare förändrat sitt sätt att jobba tack vare kursen.

Under webbinariet kommer Niklas att:

✔ Visa hur han och hans team konkret använder ChatGPT i sina projekt, och hur denna kraftfulla AI kan hjälpa till att generera insikter och stödja beteendeförändringar
✔ Presentera den kommande utbildningen inom beteendeförändring samt ge dig en inblick i vad du kan förvänta dig och hur utbildningen kan gynna dig professionellt
✔ Svara på dina frågor i en Q&A-session

Webbinariet är en fantastisk möjlighet att lära av en expert inom området, och att få en förståelse för hur den senaste tekniken kan användas för att till exempel öka konverteringen, trigga önskade digitala beteenden och nå ökad kundlojalitet för din produkt eller tjänst.

Tid och plats: 23 augusti 2023, klockan 12.30-13.15, digitalt via Zoom.

Varmt välkommen!

Boka webbinariet här

Online
23 augusti

Tid: Klockan 12.30-13.15

Plats: Webbinariet äger rum i Zoom

Pris: Kostnadsfritt

 

Frågor? Maila webbdagarna@idg.se

Niklas Laninge - ledande expert inom beteendedesign

Niklas är psykolog som grundat en rad digitala företag där beteendeförändring alltid varit kärnan i verksamheten. Sedan 2010 har han skrivit böcker om beteendedesign samt föreläst och hjälpt företag att använda insikter från psykologi i kommunikation och produktutveckling. I dag arbetar Niklas som VD för Nordic Behaviour Group.

Niklas är huvudansvarig för kursprogrammets innehåll.

Boka webbinariet här »