Event & Kurser

Certifierad conversion manager

Flexibelt certifieringsprogram
Världsledande kursledare
Verktyg, data och strategier

Bli bevisad expert inom konvertering

Välkommen till ett flexibelt kursprogram som ger dig moderna och eftertraktade kunskaper inom konverteringsoptimering. Du får dels en överblick av de strategier och processer som världens främsta konverteringsexperter jobbar med i dag – och dessutom praktiska kunskaper inom alltifrån A/B-tester och datainsamling till webbpsykologi och de viktigaste konverteringsverktygen.

Kursprogrammet består av fyra endagskurser och en lärorik certifieringsuppgift – och är perfekt för dig som vill utveckla och bevisa dina kunskaper inom konvertering.

Lämna intresseanmälan

Pris: 27 800 kr (Distans) | 31 800 kr (Stockholm)

Prisinformation: Priset varierar beroende på om du deltar på distans eller på fysiska kurstillfällen.

Lämna intresseanmälan så får du en översikt av aktuella kurstillfällen och ett prisförslag per mail. Vid fortsatt intresse hjälper vi dig därefter att boka din plats.

Priserna är ex. moms.

Frågor? Maila oss på webbdagarna@idg.se eller ring Katarina Strömberg på 08-453 60 72.

Certifieringen är ditt bevis på att du kan

  • De processer och arbetssätt som definierar framgångsrik konverteringsoptimering i dag
  • Samla in kvalitativ och kvantitativ data – och använda datan för att optimera konverteringsgraden
  • Använda webbpsykologi och beteendedesign för att trigga önskade beteenden på din sajt
  • Analysera trafiken på din sajt och i detalj mäta utfallet av digitala kampanjer
  • Skapa landningssidor, formulär och navigation som konverterar bättre

Så här enkelt blir du certifierad

✅ Steg 1: Delta på dessa fyra endagskurser


Gå in på respektive kurssida för att se kursdatum – eller lämna en intresseanmälan så får du en överblick av alla kursdatum per mail. Du kan gå kurserna i valfri ordning.

✅ Steg 2: Klara vår lärorika certifieringsuppgift

I uppgiften jobbar du med att optimera din egen organisations konverteringsarbete, vilket gör det värdefullt för både dig och din arbetsgivare. Läs mer om uppgiften i vår FAQ längre ner.

✅ Steg 3: Grattis! Du är nu certifierad conversion manager

Certifieringen är ett kvitto på att du besitter moderna kunskaper om CRO.

 

Experterna som utbildar dig

 

  • Webbdagarna Academy är bäst. Så enkelt är det. Proffsiga, kunniga, inspirerande, strukturerade. Jag vill gå alla era kurser!
    – Åsa Holmqvist Ekman, Digital & Marketing project coordinator, DS Smith

Vanliga frågor

Uppgiften består av både kunskapstest och case. Uppgiften skickas till dig digitalt efter att du gått den fjärde kursen i programmet. I caset jobbar du med ett antal utmaningar och frågeställningar kring konvertering, kopplat till just din organisation, som du ska lösa med hjälp av de kunskaper du fått från kurserna. Det är ett perfekt tillfälle att omsätta kunskaperna i praktiken vilket skapar stort värde för både dig och din arbetsgivare. Om du inte vill eller har möjlighet att använda din nuvarande organisations konverteringsarbete i caset tilldelas du ett fiktivt case, som är precis lika lärorikt. Caset är framtaget av Webbdagarnas redaktion tillsammans med kursledarna i programmet.

Certifieringsuppgiften tar cirka 1-3 arbetsdagar att genomföra – denna tidsuppskattning kan variera beroende på ambitionsnivå och tidigare erfarenhet. Deadline är ett helt år men vi rekommenderar dig att slutföra uppgiften så snart du kan efter kursprogrammet. Du mailar in uppgiften till webbdagarna@idg.se. Vi återkopplar därefter inom två veckor. När du blir godkänd får du ett digitalt certifieringsdiplom. Blir du inte godkänd skickar vi dig tydlig feedback kring vad du behöver ändra för att bli det.

Certifieringen är ett kvitto på att du har gått aktuella kurser inom digital marknadsföring med erfarna experter som utbildare – samt att du har visat att du kan omsätta kunskaperna i praktiken. Ett bevis på dina kunskaper som en del i din karriärutveckling samtidigt som det skapar värde för din nuvarande arbetsgivare, dels genom att ha investerat i din kompetensutveckling och dels då du i certifieringsuppgiften arbetar hands-on med din organisations utmaningar och möjligheter inom digital marknadsföring.

Du väljer ordningen helt själv. Det finns ingen deadline utan du väljer själv när du ska gå kurserna samt slutföra uppgiften.

Lämna en intresseanmälan här på sidan eller maila webbdagarna@idg.se så återkommer vi med prisförslag för resterande kurser.

Ja – certifieringen och den tillhörande uppgiften är helt valfri. Alla kurser kan läsas fristående från varandra.

Vi svarar gärna på dina frågor! Du når oss på webbdagarna@idg.se.

Några av de företag vi redan utbildat

Pris och intresseanmälan »