MENU

Beställ en företagsintern kurs
– spara pengar och lär er mer

Alla våra kurser kan även genomföras specifikt för ett visst företag eller avdelning. Det är ett perfekt sätt att sprida aktuell kunskap om digitala ämnen i hela organisationen. Ni väljer mellan en kurs med samma innehåll som på våra ordinarie kurser – eller en helt skräddarsydd kurs som är anpassad efter just era förutsättningar och data. Antingen genomför vi kursen hos er eller så kommer ni hit till oss. Vilket upplägg ni än väljer så lovar vi att ni blir nöjda.

Förutom vårt ordinarie kursutbud så kan vi även genomföra dessa kurser företagsinternt:

Lämna din mailadress så skickar vi mer info och prisuppgifter

Eller kontakta John Sundström på john@idg.se eller 070-7257188.

Genom att lämna din mailadress här så godkänner du IDG:s användarvillkor.

Fem fördelar med att beställa en företagsintern kurs

  • Gemensamt: ni får en gemensam kunskapsplattform i aktuella digitala ämnen
  • Flexibelt: ni kan själva välja datum som passar er
  • Anpassat: vi kan anpassa innehållet efter just era förutsättningar
  • Förmånligt: vi erbjuder specialpris om ni är en större grupp
  • Bekvämt: vi kan genomföra kursen/kurserna hos er om ni önskar

 

Citat från tidigare kunder

  • “Vi är mycket nöjda med utbildningen och kursledaren. Många frågetecken har rätats ut och vi har fått nya insikter och kunskaper” – Henrik Edström, Web Manager, Randstad – som beställde en företagsintern version av kursen Annonsera på Facebook och Instagram.
  • “Mycket bra kurs och jag och alla deltagare är mycket nöjda. Kursledaren gjorde ett fantastiskt bra jobb och var väl förberedd” – Åsa Stanaway, Försäljningschef, Västmanlands kommuner och landsting – som beställde en företagsintern version av kursen Filma med iPhone & iPad.
  • “Mycket positiv feedback från deltagarna och alla tyckte det var jättekul. Både upplägget på dagen och Martins sätt att lära ut får toppbetyg!” – Maria Karlsson, Webbkommunikatör, Borås Stad – som beställde en företagsintern version av kursen Filma med iPhone & iPad.